Ryhmät ja tilausmatkat

Aavasaksan ohjelma

Alla lisätietoa Aavasaksan ohjelmasta ja mahdollisista lisäpalveluista, mitä alueella on tarjolla.

Ohjelma

Alla oleva ohjelma ja palvelut kuuluvat Aavasaksan lipun hintaan poislukien lounas. Huom! Lounas kannattaa tilata lippujen oston yhteydessä, että ravintolat osaavat varata riittävän määrän raaka-aineita.

Saapuminen Aavasaksan asemalle
Juna saapuu Aavasaksan asemalle noin klo 13.30. Junan henkilökunta ohjaa asiakkaat Aavasaksan päälle meneviin busseihin. Huom! Jos olette lähdössä melomaan (erikseen tilattava palvelu alla lisätietoa), siirrytte melontapalveluntarjoajan lähtöpaikalle jo Aavasaksan asemalta.
Kuljetus Aavasaksalle syömään
Siirrymme ruokailemaan Aavasaksalle. Jos aiot ruokailla Aavasaksalla, varaathan lounaan etukäteen junalipun ostamisen yhteydessä että ravintolat voivat varautua raaka-aineiden osatlta.
Vapaata ohjelmaa
Mahdollisuus on kiertää Aavasaksan luontopolku opastuksella tai ilman, käydä Keisarin majaan tutustumassa. Voit myös tulistella nuotiopaikalla tai käydä näköalatornilla. Aavasaksan päällä on myös kaksi kahvila-ravintolaa, jossa voi kahvitella ja ostaa tuliaisia.
Kokoontuminen Aavasaksan paviljongille
Kaikki kokoontuvat lopuksi Aavaksan päällä olevalle paviljongille, jossa ohjelmanumero ja siirtyminen busseihin. Tarkempi aikataulu annetaan paikan päällä.
Paluu Aavasaksan asemalle
Bussit kuljettavat asiakkaat takaisin Aavasaksan asemalle, josta juna lähtee takaisin Tornioon klo 17.30

Lisäohjelma (erikseen tilattava)

Voit myös lähteä melomaan, kokeilla pakopeliä tai istua näköalasaunassa. Alla esittely palveluista.

Melontaretki Aavasaksan kansallismaisemassa.

Lähtö: Tolpin laavu   Päättyminen: Junan kohdalle jokirantaan, josta kävellen junalle   Kesto: 2,5 – 3 tuntia   Sisältää: -        keittolounas lähtöpaikalla -        melontaopastus -        kanootin ja melontavarusteet (melat, melontaliivit (50 N), melontakypärä ja vesitiivis tynnyri/reppu varusteille)   Lyhyt kuvaus: Retki sopii myös vasta-alkajille, tutustumme ennen retkeä kanootin hallintaan ja melonnan turvallisuusohjeisiin. Retki alkaa Tolpista Aavasaksan vaaran itäpuolelta, missä voimme ihailla 10 000 vanhoja Ancylysjärven rantakivikoita. Matkan varrella opas kertoo Aavasaksasta ja myös muusta historiasta sekä alueen luonnosta. Reitin varrella on euroopanmajavan syönnösjälkiä ja on mahdollisuus nähdä myös majava uiskentelemassa joella.   Hinta: 80 €/hlö ( ei sisällä kuljetusta lähtöpaikkaan )   Ryhmäkoko: 2-10 henkilöä VARAA: kari.jarvinen(at)kj-experience.com

Näköalasauna

Hengitä Suomen kesän iltaruskoa sieluun ja mielensopukoihin henkeäsalpaavilla näköaloilla Aavasaksan näköalasaunalla. 10€/hlö. Minimi osallistujamäärä 10 henkilöä Varaukset: Aava Sky Village, marenajaask(at)gmail.com

Mysteeripeli

Mahdollisuus myös kokea Aavasaksan ulkoilmassa mysteeripeli. Ole rohkea ja kokeile. 10€/hlö. Varaukset: Aava Sky Village, marenajaask(at)gmail.com